English Language Week

   
Протягом цього тижня, з 22 по 26 лютого у нашій школі проходив тиждень іноземної мови. Яких тільки цікавинок не приготувала я для учнів!
    В понеділок учні 8 класу прийняли участь у брейн-ринзі "Great Britain and British", де мали змогу перевірити  свої знання про Об'єднане Королівство, британців, їхні свята, звичаї і традиції. Учні пригадували прапори частин королівства та інших англомовних країн, змагалися за звання "Кращий знавець англійських традицій", та "Кращий знавець Об'єднаного Королівства", розгадували загадки, знаходили слова-назви найпопулярніших видів відпочинку в Британії, працювали з малюнками,  а також переглянули відео про цю країну, де дізналися цікаві факти про британців та типові помилки туристів в мовленні.
  У вівторок учні 2 та 3 класів поринули в світ чарів Смайлика. Він підготував для них багато цікавих та веселих ігор. Учні дізналися деякі нові факти про Велику Британію; побули шпигунами, виконуючи доручення Смайлика; шукали начакловані ним предмети; розгадували загадки; розшифровували таємне послання, а також змагались за звання "Найкращий знавець фонетики".
  В середу  учні 4-го класу відправилися у відео-подорож до Туманного Альбіону з двома друзями. Вони провели їх найцікавішими місцями столиці Об'єднаного Королівства та  чотирьох його частин. Учні дізналися чимало цікавих фактів про цю країну, її жителів та їхні звичаї та традиції. І звісно ж команди мали змогу перевірити хто з них краще знає Великобританію, беручи участь в різноманітних цікавих змаганнях і конкурсах. І хоча наша подорож була веселою та змістовною, нам все ж таки довелося повертатись назад, хоча і зі смачненькими призами.
  У п'ятницю  дві команди 6-го та 7-го класів відправилися у подорож країною англійської мови. На своєму шляху до Англії їм доводилося виконувати чимало цікавих завдань: знаходити зашифровані слова, за прослуханою піснею записати правильно прийменники місця, утворити якнайшвидше пари антонімів, попрацювати з прислівями, пограти в "Хрестики-нулики" на краще знання слів за темами, пригадати часи дієслів, ну і пройти змагання "Правильна відповідь" (загальні знання про Британію).
 Всі команди-переможці отримали солодкі призи, а команди-переможених - втішні подаруночки. 
 Загалом тиждень пройшов цікаво і весело, а  учням, звісно ж, сподобалося. Вони з нетерпінням чекають нових змагань та конкурсів.

Немає коментарів:

Дописати коментар