Week of English

 З 12 по 18 грудня по всій Україні тривав всеукраїнський проект "Тиждень англійської мови".
Проект відбувався з ініціативи GoGlobal у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Британською Радою в Україні і був присвячений офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямований на популяризацію вивчення англійської мови в нашій країні.
  Ми також долучилися до цього проекту. В рамках "Тижня англійської мови" в нашій школі було проведено ряд  заходів:
Понеділок, 12 грудня -  позакласний захід для учнів 3-4 класів "We love English".

 3 команди мали змогу довести, що вони краще знають англійську. Учні  дізналися більше про англійську мову і її значення, відгадували загадки, дізналися цікаві факти про тварин, відгадували улюблені казки, працювали з присвів'ями та перевірили свої знання про Великобританію.

У вівторок, 13 грудня  учні 6-7-8 класів взяли участь у змаганні "English and Magic".
Діти здійснили екскурс у магічний світ Гаррі Поттера, та мали можливість перевірити свої знання англійської мови, а також знання з магічних предметів, що вивчалися  улюбленим героєм книги  у Хогвардсі.

Середа, 14 грудня, була присвячена пам'яті видатного поета та драматурга Сполученого Королівства - Вільяма Шекспіра.
Всі бажаючі мали змогу ознайомитися з біографією драматурга та переглянути уривки фільмів за його п'єсами "Ромео і Джульєта", "Гамлет", прослуховували його сонети.
У п'ятницю, 16 грудня у 9 класі було проведено позакласний захід  "English in our life".
Учні переглянули презентацію "English in the world" та дізналися наскільки популярною є англійська мова в Україні, та яке місце займає знання англійської в нашій країні у порівнянні з іншими країнами світу, та обговорили кращі шляхи вивчення іноземної мови.
Діти також переглянули фільм про історію походження англійської мови. Після цього учні взяли участь у невеличкому змаганні, де вивчили чимало цікавих фактів про різні варіанти англійської у світі, особливості її діалектів, та мали змогу перевірити свої знання з цієї теми.

Тиждень пройшов цікаво та змістовно. Переможці змагань отримали солодкі призи.


Немає коментарів:

Дописати коментар